πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ - Έκτακτη ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών και Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος :

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ - Έκτακτη ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών και Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Οδηγίες προς τους...
φορολογούμενους δίνει το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι εμφανίζονται ως ράμπο του ΣΔΟΕ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι, απατεώνες προσποιούμενοι τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ εξαπατούσαν και εκβίαζαν ανυποψίαστους επιτηδευματίες, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος λοιπόν ενημερώνει τους πολίτες ότι οι ελεγκτές του Σώματος είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν πριν την έναρξη του ελέγχου την ταυτότητά τους και την εντολή ελέγχου.

«Επειδή δεν μπορεί να αποκλεισθεί επανάληψη του φαινομένου, το ΣΔΟΕ ενημερώνει τους πολίτες ότι οι ελεγκτές του Σώματος είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν πριν την έναρξη του ελέγχου την ταυτότητά τους και την εντολή ελέγχου. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να αρνηθούν οποιοδήποτε έλεγχο και να ειδοποιήσουν τις Αστυνομικές Αρχές ή το ΣΔΟΕ» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/04/blog-post_8714.html