πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - Έτσι μπορούν να σας κλέψουν μέσω διαδικτύου :

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - Έτσι μπορούν να σας κλέψουν μέσω διαδικτύου

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο έστηναν καρτέρι...
σε ανυποψίαστους πολίτες τα μέλη σπείρας και στη συνέχεια τους λήστευαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν συστήσει, από τον Φεβρουάριο του 2014, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν απάτες και ληστείες σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Τα μέλη της σπείρας, αναρτούσαν αγγελίες στο διαδίκτυο, σχετικά με την πώληση διαφόρων ειδών, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να προσελκύουν το ενδιαφέρον υποψήφιων αγοραστών.

Στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, τα μέλη της σπείρας κανόνιζαν συνάντηση μαζί τους σε σημείο της επιλογής τους, στην περιοχή των Αχαρνών, ακινητοποιούσαν  τους «πελάτες» και λήστευαν τα ποσά που είχαν φέρει για τη συναλλαγή, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας που είχαν στην κατοχή τους.

Μέχρι τώρα, έχει εξακριβωθεί η εμπλοκή τους σε τουλάχιστον έντεκα περιπτώσεις εξαπάτησης και ληστείας σε βάρος ατόμων στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένας σιδερένιος λοστός, ένα δίκαννο, έξι φυσίγγια, δύο ξύλινα ρόπαλα και δύο κινητά τηλέφωνα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_4821.html