πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Συμφώνησε με NOVA η ΑΕΚ! :

Συμφώνησε με NOVA η ΑΕΚ!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013


Η συμφωνία αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚστο πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Ένωσης στην Football League 2 μέσω της NOVA, όπως γνωστοποίησαν από κοινού η ομάδα και η διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΕΚ - NOVA

"ΑΕΚ και Nova ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν από κοινού τη μεταξύ τους συνεργασία για την σεζόν 2013-2014. Οι ποδοσφαιρικές στιγμές των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχίσουν να μεταδίδονται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια Novasports.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η συμφωνία αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

H διοίκηση της AEK θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι τα παιχνίδια της ομάδας θα προβάλλονται, μέσα από τα αθλητικά κανάλια Novasports, μαζί με όλα τα κορυφαία αθλητικά προγράμματα.

Με την εξασφάλιση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ για τη Football League2, ενισχύεται δυναμικά το κεντρικό σύνθημα «Νovasports. Όλα για την ομάδα σου» καθώς οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν όλες τις μεγάλες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη".