Στη ΓΑΔΑ η τσιγγάνα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα του μωρού στη Μυτιλήνη - Πήγε μόνη της και της κάνουν τεστ DNA

25 Οκτωβρίου, 2013


- "Το άφησα για λίγο λόγω οικογενειακών προβλημάτων" υποστηρίζει η 43χρονη
- Έχει άλλα τέσσερα παιδιά και δηλώνει ότι θέλει να πάρει πίσω το παιδί της
- Παρουσίασε έγγραφα στους αστυνομικούς και κάνει τεστ DNA
- ΒΙΝΤΕΟ τι λένε οι δικηγόροι της

Η 43χρονη Σταματίνα Καραχάλιου, στη μία και μισή το μεσημέρι, παρουσιάστηκε μόνη της στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Είπε στους αστυνομικούς ότι είναι η βιολογική μητέρα, του μόλις 2,5 μηνών αγοριού, που βρέθηκε στη Μυτιλήνη, στα χέρια ενός άλλου ζευγαριού τσιγγάνων.

Η 43χρονη, που ζει σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Λιόσια, μαζί με τον άντρα της και τα άλλα τέσσερα παιδιά τους, υποστηρίζει σύμφωνα με τους δικηγόρους τους ότι άφησε το μωρό της για λίγο, στο ζευγάρι της Μυτιλήνης που είναι συγγενείς του συζύγου της.
Υποστηρίζει, ότι αναγκάστηκε να το αφήσει εκεί για λίγο, μέχρι να ξεπεράσει τα οικογενειακά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ένας εκ των δικηγόρων της, ο Δημήτρης Βιδάκης, η γυναίκα υποβάλλεται ήδη σε τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν όντως, είναι η μητέρα του μωρού.



Εκτός από το τεστ DNA, η γυναίκα, πήγε στους Αστυνομικούς και έγγραφα, που κατά τους δικηγόρους της πιστοποιούν ότι είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού.
Τα έγγραφα από την ημέρα που γέννησε, τα οποία παρουσίασε στους Αστυνομικούς -  ΦΩΤΟ NEWSIT
Τα έγγραφα από την ημέρα που γέννησε, τα οποία παρουσίασε στους Αστυνομικούς - ΦΩΤΟ NEWSIT

Το χρονικό της υπόθεσης


Η ιστορία αυτού του παιδιού, έγινε γνωστή πριν από δύο ημέρες. Τότε, που συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη τρείς τσιγγάνοι (ένα ζευγάρι και η μητέρα του άνδρα), όταν πήγαν να δηλώσουν το παιδάκι.

Οι συλληφθέντες υποστήριξαν αρχικά, ότι το παιδί τους το χάρισε μια άλλη τσιγγάνα, όταν είχαν έρθει στην Αθήνα για κάποιες εξετάσεις του άνδρα. Στη συνέχεια η... "άλλη τσιγγάνα", έγινε "συγγενής από την Αθήνα".

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι, δε μπορεί να κάνει δικά του παιδιά, λόγω προβλήματος υγείας του άνδρα. 
Στους τρεις, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για αρπαγή βρέφους, ενώ το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, στο παιδιατρικό τμήμα, για φιλοξενία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=247348&catid=4